aloittelijanpolku001

Alkeiskurssi

Alkeiskurssilla saat tarvittavat tiedot ja taidot Green Cardin suorittamiseen ja ohjeet turvalliseen ja mielekkääseen lajin aloittamiseen. Lisätietoa kesän kursseista löytyy täältä.

Ohjeistus harjoitteluun

Alkeiskurssin jälkeen saat ohjeet itsenäiseen harjoitteluun. On tärkeää pitää lajitaitoja yllä välittömästi kurssin jälkeen jottei vasta opitut taidot pääsisi unohtumaan.

Green Card – suoritus

Botnia Golfissa green card – suoritus tapahtuu alkeiskurssin päätteeksi.

Tasoitus 54 ja jäsenyys seurassa

Suoritettuasi kurssin sinulla on mahdollisuus liittyä Botnia Golfin jäseneksi. Liittymällä seuran jäseneksi saat seuratasoituksen 54. Kannattaa hyödyntää kurssilaisten tarjouksia, jotka löytyvät Green Card – osiosta.

Jatkokurssi ja ohjattua harjoittelua

Botnia Golfissa on myös tarjolla jatkokursseja. Kurssit on pääasiassa suunnattu seuran jäsenille sekä Botnia Golfissa kurssinsa suorittaneille. Jatkokurssiaikataulut löydät täältä. Lisätietoa ohjatusta harjoittelusta tulossa…

Tasoitus 36

Ensimmäinen ’suuri’ tavoite pelaajille on tasoitus 36. saavutettuasi tämän rajapyykin pääset pelaamaan käytännössä kaikille suomen kentille.

Seuraava väylä

Tasoitus 36 on monille vain välitavoite. Jokainen voi oman mielensä mukaan asettaa itselleen uusia tavoitteita tämän loistavan harrastuksen parissa.

Golf on kuin rakkaus. Eräänä päivänä kuvittelet olevasi liian vanha siihen ja seuraavana päivänä haluat kokea kaiken sen uudelleen.


Roberto De Vicenzo

Tervetuloa kokemisen arvoisen lajin pariin!