Lähtöaikojen varaaminen Nexgolfissa sekä omien jäsentietojen ja tasoituskorttien kirjaus

Alla olevaa linkkiä klikkaamalla pääset Nexgolfin ajanvarausjärjestelmään ja samalla omalle sivullesi, jossa voit ajanvarauksen lisäksi  mm. tallentaa omia  tasoituskierroskortteja, muuttaa osoitetietoja, tutkia omaa tasoitushistoriaasi sekä ilmoittautua kilpailuihin.

Ajanvaraus ja jäsentiedot NexGolf

Sisäänkirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi sekä salasanan. Oletussalasana on kuusi merkkiä pitkä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestäsi, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestäsi sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastasi.

Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on ‘MaMe03’. Kirjainten koko on merkitsevä.

Suosittelemme että vaihdatte salasananne ensimmäisen sisäänkirjautumisen yhteydessä. Mikäli unohditte salasananne tai sisäänkirjautumisen kanssa on ongelmia, ottakaa yhteyttä Botnia Golfin toimistoon puh. (06) 232 4663 tai sähköpostilla botniagolf(a)botniagolf.fi.

Lähtöaikojen varaaminen – vieraspelaajat

Voitte varata lähtöaikoja soittamalla numeroon (06) 232 4663 tai varaamalla sähköisesti Golfpisteen teetimen kautta. Teetimen kautta varattaessa, tulee maksu suorittaa varauksen lopuksi. Varauksen voi maksaa joko pankkitunnuksia käyttäen tai pankkikortilla. Huom. jos teet Teetimella varauksen, mutta et maksa sitä, varaus katoaa 15 minuutin kuluttua.

Tervetuloa kokemaan Botnia Golfin hieno kenttä ja pohjalainen ystävällinen ilmapiiri paikan päälle!