naiset_chippaa

Så gott som alla har någon i bekantskapskretsen som blivit biten av golfflugan, någon som har fastnat för golf. Vågar du komma och prova? Risken finns att du känner ett sug efter golf och att du hittar ett nytt konditionsuppehållande fritidsintresse. Att utöva golf för med sig en hel del motionerande (ca 8 km gång under en 18 håls runda), roliga händelser, dråpliga slag och känslan av att ha lyckats med någonting efter ett perfekt slag. Golfen är också lämplig som hobby för hela familjen eftersom var och en utövar sporten på sin nivå.

Det finns många sätt att bekanta sig med golfen. Här några av alternativen som Botnia Golf erbjuder:

Måndagskvällarnas tjusning: Måndagskvällarna erbjuder möjligheten för de som är intresserade av att bekanta sig med golf på Botnia Golfs bana. En person som inte har Green Card, kan komma och spela med en utövare och prova på hur det är att golfa ”på riktigt”. Starttider för sådana utan greencard finns från och med kl 19:00 på måndagar. Om du inte känner någon golfare, ring till oss på klubben (tfn (06) 232 4663) så fixar vi spelsällskap åt dig. Tjusningsrundan kostar 10 € / person.

Range: Alla är hjärtligt välkomna till rangen för att bekanta sig med golf. Bollautomaten fungerar med 2 € mynt och för det får du en korg (38 st) bollar. Klubbor kan du hyra från klubben för 2 € / klubba.

Green Card kurs: Att ta Green Card kan jämföras med att ta körkort. Du får en grundläggande, omfattande introduktion innehållande närspel, långa slag och golfens regler samt etikett på Green Card-kursen. Efter en avklarad kurs är det bara upp till dig. Mera information om kurserna hittar du här.

Kom och bekanta dig och boka en plats på en av kurserna!

Mera infomation tfn (06) 232 4663 eller per epost botniagolf@botniagolf.fi