Siru Ala-Panula och Pasi Mäki-Paavola mästare i seniorernas veckotävling

Under säsongen spelades 19 seniorveckotävlingar, varav de 13 bästa togs med i resultaten. Spelformerna var poängbogey och slagspel, klasser för kvinnor och män. Säsongen kulminerade i finalen som spelades lördagen den 23 september, där finalpoängen räknades en och en halv gång. I herrklassen utkämpades en spännande kamp om mästerskapet mellan Pasi Mäki-Paavola och Juha Ahonen. Till slut tog Pasi den hårda kampen till sin fördel med fem poäng. Tredje plats gick till Thomas Storås tack vare ett bra finalspel.

I damklassen tog Siru Ala-Panula segern med ett tydligare avstånd, Sirkka Wallin tog andraplatsen. Bronsplatsen gick till Sirpa Tuisku.

458 tävlingsprestationer gjordes under sommaren, vilket var 174 fler än föregående år. Kvinnornas brist förvånade fortfarande seniorutskottet, trots att nivån på priserna till vinnarna hade höjts avsevärt sedan förra året. Förhoppningsvis ökar deltagarintresset i samma proportion som i år, Med tävlingsintäkterna kan seniorutskottet ordna trevliga och billiga spelresor även nästa år.

På bilden vinnarna Pasi Mäki-Paavola och Sirkka-Liisa Ala-Panula.