Seniorerna på höstutflykt till Etseri

BG:s seniorer for på en höstutflykt till Ähtäri Golf onsdagen 13 september. Trots att väderprognoserna lovade dåligt väder deltog 20 spelare som konstaterade att utflykten var lyckad. Nya seniorer hade också vågat sig med i gruppen. Vädret på plats och ställe var bättre än väntat – tillochmed solen tittade fram och inget regn föll. Ähtäri Golfs ordförande Jokinen och caddiemaster Irina skötte om oss som biskopen i prästgården. Stort tack för det. Väl där spelade vi en 18 håls poängbogeytävling. Tävlingen vanns överlägset av Terttu Kohtanen med 38 poäng, andra blev Aaro Isotalo med 35 poäng och tredjeplatsen lade födelsedagsbarnet Juhani Seppänen beslag på med 33 poäng. Alla resultat finns på Ähtäri Golfs webbsidor: (LÄNK).

Jag är ännu lite fundersam över deltagarantalet. Priset på resan och vädret var nu i vilket fall som helst inte oöverkomliga. Så – bästa seniorer – delta i evenemangen medan de arrangeras!

Med på resan.

Antti AP

seniorkommitténs ordförande