Medlemsinfo 1/2022

Säsongen 2021

Säsongen 2021 var banan redan från tidig vår i ypperligt skick. Vintern har i år varit medgörlig och vi hoppas att vårvintern också hjälper till att få banan i skick. Vi önskar naturligtvis att alla Botniagolfs medlemmar fortsättningsvis aktivt använder vår bana och våra tjänster.

Botnia Golf rf:s styrelse för säsongen 2022

Till ordförande för Botniagolf rf valde höstmötet Mats Backlund. Utöver ordföranden utformas styrelsen på följande sätt: Kari Kuusinen, Mervi Luoma, Jarmo Mäki-Ketola, Juha Ahonen, Stefan Weckström, Jarkko Uusitalo, Joni Ketola och Aku Lahtinen.

Kommittéernas ordföranden

TävlingskommitténErkki Lehtola
HCP-kommitténJuha Ahonen
SeniorkommitténStefan Weckström

Botnia Golfs avgifter för säsongen 2022

Medlemsavgifter

Medlemsavgift fullvuxna95 €
Medlemsavgift juniorer50 €

Spelrättighetsavgifter

Greenfee (dags), medlemmar i BG37 €
Greenfee (dags), gästspelare47 €
Greefee (dags), junior gästspelare20 €
Säsongsspelrättighet aktieägare595 €
Hyresspelrättighet730 €
Säsongsavgift nybörjare **295 €
Säsongsavgift studerande (22-30 år)295 €
Säsongsavgift juniorer (19-21 år)150 €
Säsongsavgift juniorer (13-18 år)50 €

** Säsongsavgift för nybörjare kan användas en gång av sådana som avlagt greencard vid Botnia Golf.

I medlemsavgiften ingår en runda till halva priset.

Hos oss kan du betala också med motionssedlar!

Säsongsavgiften nu 595€

Höstmötet beslöt, enligt styrelsens förslag, att säsongsavgiften fastställs till 595€. Säsongsavgiftsräkningarna skickas till alla som hade betalat säsongsavgift i fjol som en e-faktura per eposten och nexgolf. Man kan också få säsongsavgiftsräkningen till pappers. Förfallodagen är i slutet av april. Säsongsavgiften kan också betalas i flera rater. Om du vill betala i flera rater, ta kontakt med kontoret på tel 06 2324 663 eller botniagolf@botniagolf.fi

Golfsimulatorn i Virkku, Kauhajoki finns till för medlemmarnas användning

Joni Ketola upprätthåller en ny Trackman 4 Botnia Golf-simulator/golfstudio i Virkkus utrymmen på adressen Urheilutie 3, 61800 Kauhajoki. På våra sidor finns närmare information om simulatorn (tjänster/simulator) och länkar till tidsbokningen.

Företagsevenemangen för säsongen 2022 nu till salu

Boka ditt företags/samfunds golfevenemang vid Botnia Golf och kom och njut av en golffylld dag i Kauhajoki. Ta kontakt och fråga efter en offert så planerar vi ett oförglömligt evenemang på Botnia Golf.
Erkki Lehtola
044 510 9549
erkki.lehtola@botniagolf.fi

Ta Green Card på Botnia Golf

De som tar Green Card under 2021 och ansluter sig till Botnia Golf spelar en månad gratis på Botnia Golfs bana under säsongen 2020.
Kursernas tidtabeller publiceras under mars.
Kurser kan också bokas för grupper/företag och samfund. Priserna för Green Card kurserna är för vuxna 100 €, juniorer (under 18 år) 50 €. Medlemsavgiften för den första säsongen för de som avlagt Green Card och blivit medlemmar i Botnia Golf är 50 €.