Nog reparerar du väl divotarna och nedslagsmärkena på greenerna?

Banan har varit rätt bra belagd – speciellt under veckosluten nu. Här kommer nu en liten, vänlig påminnelse om hur viktigt det är att alla reparerar de lösslagna grästorvorna (dvs divotarna) för att banan skall kunna återhämta sig. Och om man som ordföranden allt som oftast gör – sparar greenerna genom att missa dem – kan man säkert ändå reparera någon annans nedslagsmärken.

Tack!

Ännu en gång också ett stort tack till alla som deltog i lördagens talko!

Här nedanför ett par bilder från banan från veckoslutet. Som ni kan se har det börjat grönska rätt bra. Det händer också mer och mer på banan och den här veckan inleds tävlingssäsongen då seniorernas veckotävling drar igång på torsdag. Juniorernas Future Tour för Norra distriktet och Österbotten spelas också den här veckan – på lördag. Lördag och söndag är det också dags för Greencardkurs, det här veckoslutet på svenska!

Golf Jurta har också fyllt på hyllorna i Pro Shopen, så nu kan man fylla på bollförråden också lokalt!

Välkomna till Botnia Golf!