Hur står det till med golfsimulatorn 03/2020

Covid-19

Simhallen och tennishallen är stängda på grund av corona. Vi frågade hur staden förhåller sig till användningen av golf-simulatorn och eftersom vi hyr stadens utrymmen, kan vi själva avgöra hur vi förfar. Enligt stadens linjering kan vi tillämpa regeln om grupper mindre än 10 personer och fortsätta användningen av simulatorn. Man slipper fortfarande in till simulatorn med pin-koden genom dörren. Viktigt att följa direktioner om handhygien och nysningar. Var och en använder utrymmena endast när vi är friska. Gå inte och spela ens ensam om ni har symptom eller är sjuka. På det här sättet smittar vi inte varandra.

Ny prissättning på golfsimulatoranvändningen

Säsongsavgiftserbjudande! Spela hela år 2020 för endast 100€ i simulatorn.

Nu är det förmånligt att testa simulatorn resten av vårsäsongen, finslipa slagen på sommaren och fortsätta säsongen i höst och vinter.

Alternativt kan man också använda simulatorn med engångsavgift 20€/gång.

Med engångsavgiften spelar du max. 3 timmar och antalet personer är inte begränsat. Du har alltså utrymmet till ditt förfogande i 3 timmar för 20€.

I sällskap med en simulatoraktieägare är priset endast 10€/gång (max. 3 h utan personbegränsningar).

Obs! Det finns inspelande kameraövervakning i utrymmet, kom alltså ihåg att betala för användningen antingen kontant i burken på maskinen eller direkt in på simulatorkontot. Skriv alltid in ditt besök i gästlistan.

På Botnia Golfs sidor finns instruktionsvideon om simulatorns användning och vid behov kan ni ta kontakt med undertecknad.

Trevliga spelstunder i simulatorn önskas. Nu är det dags att slipa swingen inför sommaren.

Joni (040 538 9847)