Styrelsen för Botnia Golf valdes på höstmötet 21.11.

Det stadgeenliga höstmötet för Botnia Golf hölls på klubben torsdagen den 21.11.2019.

Höstmötet valde föreningens ordförande och styrelsemedlemmar för de som stod i tur att avgå.

Till ordförande för föreningen valdes enhälligt Mats Backlund.

De av styrelsemedlemmarna som stod i tur att avgå var Juha Ahonen, Mauno Runsala och Juha Palomäki. Juha Ahonen och Mauno Runsala fortsätter i styrelsen också den inkommande säsongen. Juha Palomäki avgick från styrelsen och i hans ställe valdes Stefan Weckström.

Botnia Golfs styrelse:

Ordförande:
Mats Backlund

Styrelsemedlemmar:
Kari Kuusinen
Jarmo Mäki-Ketola
Juha Ahonen
Stefan Weckström
Mauno Runsala
Riikka Koskela
Mervi Luoma
Lea Ojanen

Förutom val av styrelsen prisbelönades också följande. Årets golfare för säsongen 2019 är Juha Ahonen som förutom sina två hole-in-ones också vann matchspelsmästerskapet. Seniorernas matchspelsmästare blev Jukka Lehtola. Seniorernas matchspelscup vanns av Thomas Storås. BG International vanns av Kari Kuusinen och Keilagolf av Ruben Herrgård.

Vi gratulerar!

Lämna ett svar