Styrelsens möten

På det senaste styrelsemötet, som hölls lördagen 13.04.2019, beslöts det att säsongens första vårtalko ordnas lördagen den 27.04.2019. Regelkväll ordnas den 16.05.2019 på klubben.

Vårmötet hålls den 24.04.2019 på klubben. Välkomna!

I sitt föregående möte, 19.03.2019, beslöt styrelsen att inleda samarbete med Golf Balata den här säsongen. Golf Balata driver Pro Shopparna i Lakeside Golf i Vammala och Nokia River Golf.

På samma möte omfördelades också styrelsens uppgifter i och med Hannu Merilaidas bortgång. Mervi Luoma valdes till Botnia Golfs sekreterare medan Jarmo Mäki-Ketola tar över ansvaret för tävlingskommittén.

Till ansvarsperson för klubbrestaurangen valdes Sari Hakanen och till sin hjälp får hon Lotta Tallgren som också jobbade för Botnia Golf i fjol och Tiia Sopenkivi. Välkomna till Botnia Golf!

Banpersonalen har också valts och Ilpo Koponen får ett rutinerat gäng till sin hjälp den här säsongen. Pentti Nurmela, Jani Lapikisto, Mika Land, Marko Rajalakso, Mika Korkeamäki och Jorma Petäys återvänder som säsongsarbetare till Botnia Golf.

Säsongsavgifterna för säsongsspelarna har skickats ut och förfaller i slutet av april. Inför den här säsongen har vi justerat priset en aning neråt, med förhoppningarna om att locka ännu flera till de aktiva spelarnas gäng. Samtidigt vill vi påminna om medlemsavgiften.

Nästa grupp väntade ivrigt i teeboxen på 16 hålet på lördagsmorgonen.

Lämna ett svar