Kapteenin tervehdys

Kapteeni BG-IKG seuraottelussa 26.07.2019

Golfkausi on käynnistynyt pienen takatalven jälkeenkin kunnolla myös täällä Suomessa. Toivottavasti golfkaudesta tulee pitkä ja lämmin!

Kausi on hyvä aloittaa tutustumalla uusittuihin sääntöihin ja kertaamalla etikettiä. Sääntöilta järjestetään 16.5.2019.

Golfkausi tulee olemaan täynnä erilaisia tapahtumia, kilpailuja, golfklinikoita ja seuraotteluita. Tämän lisäksi pelataan valtava määrä kierroksia Botnia Golfin kentällä.

Olemme täällä Botnia Golfin kentällä totuttu ajallisesti sujuviin kierroksiin myös keskikesällä. Monesti unohtuu että voisimme saada kentän toimimaan vielä paremmin jos pelattaisiin enemmän yhdessä. Yksin tai kaksin pelaaminen keskikesällä ryhmien takana jossa on kolme tai neljä pelaajaa voi tuntua hitaalta. Yhdistämällä ryhmiä saamme kentän toimimaan vielä paremmin. Caddiemaster tulee varmasti tämän valvomaan mutta pyydän myös että pelaajat olisivat enemmän oma-aloitteisia. Yhtenä teemana tänä vuonna tulee olemaan sujuvuus. Pelaamalla yhdessä saadaan sujuvuutta ja myös ehkä uusia tuttavuuksia.

Muistakaa myös pitää hyvää huolta meidän mahtavasta kentästä. Kentän henkilökunta ja kenttämestari tekee varmasti kaikkensa mutta meillä pelaajilla on myös iso vastuu. Paikatkaa lyöntijäljet väylillä ja alastulot viheriöllä. Hyvä haravointi hiekkabunkkereissa ja haravan asettaminen hiekkabunkkerin sisäpuolelle on golfpelaajan rutiini.

BG:n Kapteeni 15.5.2019
Thomas Storås

Seuraottelut:

  • VAG – BG 8.7.2019
  • EPG – BG 12.8.2019
  • BG – KGS
  • BG – IKG