Kapteeni BG-IKG seuraottelussa 26.07.2019

Uusi golfkausi on jo monelle alkanut mutta vähän pitää vielä odottaa ennen kuin päästään tositoimiin Botnia Golfin kentällä. Toivotan omasta puolestani pitkää ja lämmintä golfkautta!

Elämme erityistä aikaa mutta Golf harrastusmuotona antaa erityiset puitteet meidän rakkaalle lajille. Meillä on mahdollisuus jatkaa harrastusta, kun vaan muistamme noudattaa BG:n ja Golfliiton suosituksia. Golf toimii vastuullisesti ja noudattaa tinkimättömästi viranomaisten ohjeita.

 Seuraotteluita on yhteensä neljä kappaletta pitkin kesää, jos niitten järjestäminen on mahdollista. Meillä on ilo saada EPG, VAG ja KAG kotikentälle. IKG-BG seuraottelu pelataan tänä vuonna Poltinkosken kentällä Ikaalisissa. Seuran yleinen, seniori ja naisten reikäpeli mestaruus ratkotaan kesän aikana. Kausi huipentuu elokuussa seuran mestaruuskisoihin. BG järjestää kesän aikana useat yleiset kisat. Tervetuloa mukaan kilpailemaan!

Greencard kurssit alkavat heti toukokuussa ja jatkuvat pitkin kesää. Pidetään huolta tulevista golfpelaajista ja toivotamme ne tervetulleiksi meidän kentälle. Lähempää tietoa ajankohdista ja vetäjistä löytyy BG:n kotisivuilta.

Uusi tasoitusjärjestelmä WHS otettiin käyttöön 19.2.2020. WHS (World Handicap System) on EGA:n verrattuna oikeudenmukaisempi kun se perustuu keskiarvoon. Jos tulee kysyttävää niin tasoitustoimikuntaan tai minuun voi olla yhteydessä.

Kokeneet pelaajat ovat esimerkkejä uusille golfharrastajille ja sen takia meidän golfkäyttäytyminen on ensisijainen. Paikkaamalla alastulojäljet ja lyöntijäljet, haravoimalla hyvin hiekkabunkkerit, pelaamalla ripeästi ja opastamalla saamme nopeasti uudet golfpelaajat mukaan mahtavan harrastuksen pariin.

Botnia Golf järjestää mahdollisuuksien mukaan suosittu ulkomaan BG International kisan syksyllä. Suosittu seniorien kesäretki järjestetään myös mahdollisuuksien mukaan.

BG:n Kapteeni. 22.4.2020, Thomas Storås