Ensipuraisu…

Golfkärpäsen puraisemia on monen tuttavapiirissä. Uskallatko sinä tulla kokeilemaan? Riskinä on, että tunnet miellyttävän puraisun ja saat vapaa-aikaasi uuden kiehtovan, kuntoa ylläpitävän harrastuksen. Golfin harrastaminen tuo mukanaan runsaasti liikuntaa (n. 8 km kävelyä / 18-reiän kierros), hauskoja hetkiä ja onnistumisen elämyksiä sekä rentoa yhdessäoloa mukavien ihmisten seurassa. Laji kiehtoo myös haasteellisuudellaan sekä soveltuvuudella vaikkapa koko perheen yhteiseksi harrastukseksi.

Tapoja lajin aloittamiseen on monia. Tässä Botnia Golfin tarjoamia vaihtoehtoja:

Maanantai-illan huumaa: Maanantai-illat tarjoavat mahdollisuuden kiinnostuneille tutustua golfin pelaamiseen Botnia Golfin kentällä. Henkilö, jolla ei ole Green cardia suoritettuna, voi tulla pelaamaan lajin harrastajan kanssa ja testata miltä laji oikeasti tuntuu. Kortittomien lähdöt maanantaisin klo 19:00 alkaen. Jos et ennestään tunne golfia harrastavia, soita meille klubille (p. 06 2324 663) varaa peliaikasi ja hoidamme sinulle mukavaa peliseuraa kierrokselle. Huuma kierroksen hinta 10 € / pelaaja.

Range: Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan golfiin seuran lyöntiharjoittelualueelle. Rangelta saa palloja 2 € / kori ja klubilta voi vuokrata mailoja 2 € / maila.

Green card -kurssi: Verrattavissa ajokortin suorittamiseen. Saat kurssin myötä kattavan opetuksen golfin saloihin sisältäen lyöntitekniikoiden harjoittelua sekä golfetiketin ja sääntöjen opiskelua eli perusvalmiudet golfin harrastamiseen. Sen jälkeen kaikki on itsestä kiinni! : )

Tule rohkeasti tutustumaan ja varaa paikkasi kurssilta!

Lisätietoa puh. (06) 232 4663, sähköpostilla botniagolf(a)botniagolf.fi.