Suljimme klubi ravintola Raffin tältä kaudelta. Suuret kiitokset kaikille kävijöille. Ensi keväänä palaamme taas uudistuneen ruokalistan kanssa.
Nähdään keväällä 2024.

Kesäravintola /-kahvila Raffi palvelee kaikkia kävijöitä Kauhajoen Päntäneen maalaismaisemissa. Ravintolassa on tilaa isommallekin porukalle. Pöytien lisäksi ravintolasta löytyy viihtyisä sohvaryhmä/TV-nurkkaus urheilukanavilla. Ulkona kävijöitä odottaa isot terassit ja erillinen saunarakennus, jossa saunat miehille ja naisille. Ravintolassamme on A-oikeudet. Tule meille viihtymään.

Ravintola Raffi avoinna kesäisin joka päivä klo 9.00-21.00. Raffin menu uudistuu vuosittain, mutta perinteisesti tarjolla on ollut monenlaista: virvokkeita, leipiä, sämpylöitä, piirakoita, pullaa, jätskiä, karkkia, höyrymakkaraa ja muuta pieneen nälkään soveltuvaa. Menulta löytyy burgereita, toasteja, makkaraperunoita, salaatteja, keittoja jne. Uutuutena nyt myös Valkoisen Puun kakut ja suolaiset piirakat. Lisäksi meiltä saatavissa myös pehmistä. Ravintolalla on myös A-oikeudet.

Tilauksesta ruokia tehdään ryhmille sesongin ulkopuolellakin.
Kysy lisää 06-2324 663 Ravintola Raffi