Yleinen

Botnia Golf – 30-vuotias elämänsä kunnossa

Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevan mielenkiintoisen golfkentän avauslyönti suoritettiin heinäkuussa 1989. Juhlakisana pelataan sunnuntaina 14.7. 2 hlön scramble. Tervetuloa juhlistamaan 30-vuotiasta Botnia Golfia! Kenttämme on todettu hinta-laatusuhteeltaan kuuluvan maamme parhaimpiin. Perinteiseen pohjalaismaisemaan hyvin istuva Botnia Golfin kenttä on tänäkin vuonna saanut kiitosta vieraspelaajilta erinomaisesta kunnosta.

Botnia Golfissa voi pelaamisen ohella nauttia 100 henkilöä vetävän klubirakennuksen antimista. Virvokkeiden, suolaisten ja makeiden antimien lisäksi on tarjolla monipuolista grilliruokaa. Nykyaikaiset tilat mahdollistavat isompienkin kilpailujen ja tilaisuuksien järjestämisen. Vuonna 2017 Botnia Golfissa pelattiin junioreiden reikäpelin SM-kisat.

Kenttä – Info

Hermanninmäki 22 61980 Päntäne 06 232 4663   botniagolf(at)botniagolf.fi

Green fee: 18 reikää: Joka päivä 40 euroa, juniorit 20 euroa Pe-la klo 15 jälkeen 30 euroa Avioparit 60 euroa Suomen Golfseniorit (4 pelioikeutta/pv) 20 euroa 9 reikää: Joka päivä 27 euroa, juniorit 15 euroa