Tiedotteet

Ruotsinkielinen Greencard-kurssi 25-26.8.2017 – Peruttu!

Liian vähäisen mielenkiinnon vuoksi ruotsinkielinen Greencardkurssi on peruttu.

Perjantaina 25.8 ja lauantaina 26.8 järjestetään ruotsinkielinen greencard-kurssi Botnia Golfilla. Ilmoittaudu mukaan klubille viimeistään keskiviikkona 23.8.2017. Kaksitoista ensimmäistä mahtuu mukaan!

Kurssin hinta on 100 euroa mutta jos samalla liityt Botnia Golfin jäseneksi yhteishinnaksi tulee 150 euroa (normaalijäsenmaksu 95 euroa/vuosi). Tähän sisältyy kuukauden pelioikeus (normaali greenfee täysi kierros jäsenille maksaa 34 euroa / puoli kierros 22 euroa) jonka aikana saat pelata niin paljon kun vaan ehdit ja pystyt.

Perhe, pariskunta ja juniorihinnoista voi aina neuvotella, kysy ilmoittautuessasi alennuksista.

Ohjaaja: Daniel Antfolk

Ilmoittaudu mukaan joko soittamalla klubille (06)232 4663 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen botniagolf@botniagolf.fi

Tervetuloa!