Kilpailutoimikunta

Titleist Rio Golf open **SIIRRETTY**

Titleist Rio Golf Open on siirretty pelattavaksi 12.6.2016 klo 9:00 alkaen.
Ilmoittautuminen avoinna.

KILPAILUMÄÄRÄYKSET
Kilpailu on avoin kaikille Golfliiton jäsenseurojen amatööripelaajille. Joukkue muodostuu kahdesta pelaajasta ja koko kilpailu on pelattava saman parin kanssa. Alkukilpailussa on oltava vähintään 20 peliparia, jotta voittajapari pääsee etenemään Titleist Rio Golf Open -finaaliin.

Pelimuotona on 18 reiän kahden hengen bestball (pistebogey). Kilpailussa huomioitava suurin henkilökohtainen tasoitus on 36. Kumpikin pelaaja pelaa omalla 3/4 pelitasoituksellaan ja parempi pistebogey-tulos valitaan per pelattu reikä. Miehet pelaavat keltaisilta tiiltä ja naiset punaisilta tiiltä. Tasatulosten välillä voittaa se pelipari, jolla on pienempi yhteenlaskettu pelitasoitus. Sen jälkeen ratkaisee paras viimeisen yhdeksän reiän tulos, sitten kuuden jne. Voitto on peliparin henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää eteenpäin.

Järjestävä seura päättää, onko kilpailussa arvottu lähtöjärjestys vai osallistujien vapaasti valitsemat lähtöajat (esim. viikkokilpailut). Kilpailussa noudatetaan Golfliiton kilpailumääräyksiä ja golfin sääntöjä.

Pelaajilla tulee olla voimassa oleva EGA-tasoitus.
Mikäli alkukilpailun voittajapari on estynyt pääsemään semifinaaliin, tulosluettelossa seuraava saa osallistumisoikeuden.
Edellisten vuosien Rio Golf-voittajaparit eivät voi osallistua vuoden 2016 finaaliin.

PALKINNOT
Golfliitto toimittaa seurojen alkukilpailujen kolmelle parhaalle parille jaettavat palkinnot. Seura voi täydentää palkintoja.

  1. palkinto: Titleist Rio Golf Open-finaalipaikka ja tusina Rio Golf Titleist-palloja/hlö
  2. palkinto: Viking Line Ruotsin matka lahjakortti
  3. palkinto: MTV Katsomo lahjakortti