Seura, Tiedotteet

Kapteenin terveiset

Uusi golfkausi on jo monelle alkanut mutta vähän pitää vielä odottaa ennen kun päästään tositoimiin Botnia Golfin kentälle. Toivotaan pitkää ja lämmintä golfkautta!

Seura järjestää perinteisesti laadukkaita kilpailuja jo toukokuusta alkaen. Toivotan kaikkia tervetulleiksi kisoihin, sekä vanhat että uudet pelaajat. Seuraotteluita on yhteensä neljä kappaletta pitkin kesää. Meillä on ilo saada EPG, VAG ja KAG kotikentälle. IKG-BG seuraottelu pelataan tänä vuonna Poltinkosken kentällä Ikaalisissa.

Greencard kurssit alkavat heti toukokuussa ja jatkuvat pitkin kesää. Pidetään huolta tulevista golfpelaajista ja toivotamme ne tervetulleiksi meidän kentälle. Lähempää tietoa ajankohdista ja vetäjistä löytyy BG:n kotisivuilta.

Kokeneet pelaajat ovat esimerkkejä uusille golfharrastajille ja sen takia meidän golfkäyttäytyminen on ensisijainen. Paikkaamalla alastulojäljet ja lyöntijäljet, haravoimalla hyvin hiekkabunkkerit, pelaamalla ripeästi ja opastamalla saamme nopeasti uudet golfpelaajat mukaan mahtavan harrastuksen pariin.

Botnia Golf järjestää myös suosittuja pelimatkoja pitkin kautta. Keväinen matka Espanjaan 2-9.4 on toinen ulkomaanmatkoista tänä vuonna. Senioreitten kesämatka on ollut suosiossa ja BG International pelataan perinteisesti syksyllä.

Pieni pallo, iso ilo!
BG:n Kapteeni Thomas Storås