Seura, Tiedotteet

TASOITUSTEN VUOSITARKASTUS (AHR) ON TEHTY JOULUKUUN 15 PÄIVÄ

Botniagolf on tehnyt jäsenten tasoituksen (2015) vuositarkastuksen joulukuun 15 päivä 2015.

Tasoitusluettelo on päivitetty 15.12.2015 seuran sivuille ja löytyy kohdasta seura ja alavalikosta tasoitusluettelo.

Joidenkin pelaajien tasoitukset ovat muuttuneet ylös tai alas perustuen kauden 2015 henkilökohtaisiin tuloksiin. Tämä on saattanut aiheuttaa hämmennystä.

Suomessa käytetään Euroopan Golfliiton EGA:n uudistettua tasoitusjärjestelmää, jossa kilpailutulosten korjausten (CBA-korjaus) lisäksi tehdään kerran vuodessa vuositarkistus (AHR). Vuositarkistus tehdään pelaajille, joilla on aktiivinen EGA-tasoitus. Sen saaminen edellyttää vähintään kahdeksaa kirjattua tasoituskierrosta vuodessa kahden viime kauden aikana niin, että vähintään neljä on pelattu vuonna 2015.

Nykytekniikka on mahdollistanut sen, että tasoitusjärjestelmässä huomioidaan erilaiset peliolosuhteet ja koko vuoden tulostaso, jotta kunkin pelaajan tasoitus heijastaisi mahdollisimman tarkasti pelaajan omaa pelitasoa.

Tasoitusten vuositarkastus on ollut osa tasoitusjärjestelmää jo pitkään. Nykyisin vuositarkastus voidaan tehdä myös koneellisesti, sillä seurojen käyttämistä ohjelmista ainakin NexGolf ja GolfBox tekevät sen automaattisesti.