Tiedotteet

Suomen Golflehti ja Golf Digest Suomi yhdistyvät

Suomen Golflehti ja Golf Digest Suomi yhdistyvät ainutlaatuiseksi golfmediaksi.

Suomen Golfliitto ja Suomen Golfpiste Oy ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä Suomen Golflehti ja Golf Digest Suomi yhdistyvät. Uuden lehden nimi on Golflehti ja sen saavat kaikki Golfliiton jäsentaloudet joko painettuna lehtenä tai runsaasti lisämateriaalia sisältävänä digilehtenä. Suomen Golflehden lukijamäärä on 125 000 (KMT 2013/2013).

Uuden Golflehden sisällöstä vastaa Otavamedian omistama Suomen Golfpiste. Sisällön ainutlaatuisuuden takaavat maailman suurimman golflehden Golf Digestin kansainvälinen sisältö, Golfliiton asiantuntemus ja lehden kotimainen toimitus.

Olemme erittäin tyytyväisiä tämän yhteistyön käynnistymisestä. Nyt golfin kaksi vahvaa toimijaa yhdistävät voimansa lehden tekemisessä ja siitä hyötyy suomalainen golf ja jokainen golfari. Golfpisteen emoyhtiön Otavamedian kautta meille tarjoutuu myös mahdollisuus viestiä lajista niille, jotka eivät vielä sitä harrasta ja siten kasvattaa pelaajamäärää, kertoo Suomen Golfliiton toiminnanjohtaja Petri Peltoniemi.

Nyt tehdyllä sopimuksella Suomen Golfliitto saa varmistettua taloudellisesti riskittömän ja laadukkaan jäsenlehden tuotannon seuraavaksi 5-vuotiskaudeksi, Golfliiton puheenjohtaja Antti Peltoniemi toteaa.

Tämä on upea mahdollisuus suomalaiselle golfille. Rima asetetaan korkealle, tulemme tekemään maailman ja Suomen parhaiden asiantuntijoiden avulla lehteä, joka puhuttelee koukuttavasti jokaista lajin harrastajaa ja golfista kiinnostunutta, Golf Digest Suomen päätoimittaja Teemu Tyry sanoo ja viittaa edelleen jatkuvaan yhteistyöhön maailman suurimman golflehden Golf Digestin kanssa.

Alkava yhteistyö on merkittävä läpimurto ja varmasti myönteinen asia koko golfalalle. Lukijoille muutos merkitsee laadukkainta mahdollista lehteä osana Golfliiton jäsenmaksua. Yhteistyön myötä Golfpiste tavoittaa kaikki suomalaiset golfarit myös lehden välityksellä, toteaa Suomen Golfpiste Oy:n toimitusjohtaja Sami Markkanen.

Uusi Golflehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa, lisäksi lehden liitteenä ilmestyy kattava Kenttäopas keväällä. Lehden ensimmäinen numero ilmestyy helmikuussa 2014.

*Otavamedian lehdistötiedote 26.9.2013