Junioritoimikunta, Kilpailutoimikunta

Suuret kiitokset FJT:n järjestelyissä mukana olleille

Botnia Golfin historian ehkä suurin ja tärkein järjestämä kilpailu Finnair Junior Tour on onnellisesti takanapäin. Itse jouduin harmistuneena seuraamaan kisoja sairasvuoteelta yli 38 asteen kuumeessa netin kautta, mutta BG.n porukka näytti, että sota ei yhtä miestä kaipaa. Kisojen järjestelyt saivat loistavaa palautetta niin Golfliiton edustajalta Eero Kangasniemeltä kuin myös pelaajilta ja heidän tukijoiltaan. Kenttä oli viritetty viimeisen päälle oivaan kisakuntoon. Kenttä osoitti vaikeutensa ja voidaan oikeutetusti kutsua Championship kentäksi.

Täten esitän suuret kiitokset kilpailun johtajalle Hannu Merilaidalle ja hänen osaavalle talkooporukalle, toiminnanjohtaja Joonas Niemiselle ravintolatyöntekijöineen, vahvistettuna naistoimikunnalla. Kenttämestarimme Ilpo Koponen henkilökuntineen ansaitsee erityiskiitokset ja kunniamaininnan nopeista ja loistavakuntoisista viheriöistä ja koko kentästä.

Kenttämme vaativuus ja erinomainen kunto ja kilpailun erinomaiset järjestelyt osoittivat varmasti Suomen Golfliiton suuntaan, että Botnia Golfissa osataan järjestää isompiakin kilpailuja ja myös kentän vaativuus riittää isompienkin kilpailuiden näyttämöksi. Tämä antaa meille hyvät mahdollisuudet anoa ja saada SM-tason kilpailuja kentällemme. Seuraava tärkeä ja haastava voimainponnistus on elokuun 14 päivä pidettävä Senioreiden Haastaja Tour, johon odotetaan n. 120-150 kilpailijaa. Joten taas tarvitaan vapaaehtoisia n. 30 henkilöä. Halukkaat voivat ilmoittautua tj:lle.

Vielä kerran isoot kiitokset kaikille järjestelytöissä mukana oleville ja rinta rottingille sekä myös kiitos kuuluu myös Golfliiton Eero Kangasniemelle, jolta saimme paljon apua ja tietoa ko kisan järjestelyissä.

Botnia Golf
Antti Ala-Panula
seuran puheenjohtaja

PS. Kiva kun kökkähenkeä vielä löytyy. Edelleenkin on mukava johtaa seuraamme.