Kilpailutoimikunta

MIEHET / Reikäpelien ottelukaavio

VOITTAJA JOONA VAZANA, ONNEA 🙂

Liitteenä miesten reikäpelien aikataulutus.

Pelit on pelattava kaaviossa olevaan määräaikaan mennessä. Pienemmän tasoituksen omaava pelaaja on aloitteellinen (vastuussa). Pelataan ¾ tasoituksin, 18 väylän mittaisina. Naiset pelaavat punaiselta tiiltä. Slope-arvot katsotaan kentän slope taulukosta punaiselta. Tasoituksesta huomioidaan ¾. (yläraja 36). Pelaajien kentän slope-taulukon ilmoittamien tasoitusten välisestä erotuksesta lasketaan ¾, ja näin saatu luku pyöristäen saadaan pelaajien välinen tasoitus.

Esimerkki: Pelaaja A: slope-tasoitus 18
Pelaaja B: slope-tasoitus 11
18 – 11 = 7 -> 7* ¾ = 5,25

Pelaaja A saa yhden lyönnin eteen kentän viidellä vaikeimmalla väylällä (HCP:t 1-5). Pelaajien tulee seurata väyläkohtaisesti kumpi pelaaja voittaa väylän vai meneekö tasan mahdollisen tasoitusedun huomioiden.

  1. väylän jälkeisissä tasatilanteissa pelaajat jatkavat peliä aloittamalla uuden kierroksen väylältä yksi alkaen, kunnes ero syntyy. Tasoitukset ovat jatkorei?illä voimassa kuten normaalilla kierroksella.

Pelitulos tulee välittömästi kirjoittaa ottelukaavioon (pelin voittajan tehtävä) ilmoitustaululla.

Onnea peleihin!