Tiedotteet

BG:n alkukausi pähkinänkuoressa

Oletko halunnut kokeilla golfia, mutta se on tuntunut jotenkin hankalalta tai vielä et ole päässyt tuumasta toimeen? Nyt lajin kokeileminen on helppoa kiitos maanantai-illan huuman. Maanantaisin klo 19 lähtien kentälle voi tulla pelaamaan myös ilman green cardia golfaavan pelaajan seurassa. Green card -kurssit pyörivät koko kesän ja lajiin tutustumisia vedetään ryhmille.

Kilpailukausi tekee myös tuloaan. Alkuun päästään 15.5. Aukaasu Scramblellä, 22.5. vuorossa Juniorien Aluetouria ja kuun lopulla 29.5. Catmandoo Open.

2.6. helatorstaina vietetään kansallista golfpäivää tarjoamalla aloittelijoille ilmainen lajiin tutustuminen hauskojen golftapahtumarastien avulla. Aktiivipelaajille SGL Trophy kisaa samana päivänä.

5.6. vuorossa Pöyröö Open. Mahtavat palkinnot, kisamaksu oman pelisuorituksen mukaan (25-30c/lyönti riippuen sarjasta) ja het kesänkärkeen lyöntipeliä tasoitusten kera. Ei se ole Pöyröö, joka pelkää kokeilla uutta…