Tiedotteet

Aurinkoinen sää houkutteli Lumiriehaan

Toista kertaa Botnia Golfissa järjestetty Lumirieha houkutteli runsaasti ihmisiä talvisten aktiviteettien pariin. Kuten viime vuonnakin, päivä oli upean aurinkoinen ja luminen kenttämaisema lumosi kauneudellaan.

Curling oli myös tänä vuonna suosittu koko perheen harrastus ja kentällä kiertänyt latu sai kiitosta mukavan kumpuilevasta profiilistaan. Golfarit ja lajista kiinostuneet pääsivät testaamaan väylällä pysymisen haastavuutta par 4 ja par 3 väylillä. Lumigolfradalla tehtiin jopa yksi Hole in one Niemisen Helin toimesta. Heli palkittiin hienosta onnistumisesta kuohujuomalla, tosin tennispalloille mitoitettu hole in one -taulu jäänee pilkkeeksi silmäkulmaan..

Klubilla oli tarjolla mm. lohisoppaa ja laskiaispullia, jotka tekivät mukavasti rieha-aktiviteettien lomassa kauppansa. Kiitos kaikille riehaan osallistuneille! Ensi vuonna uudestaan 🙂

Parkkipaikka täyttyi puolen päivän aikaan
Mitä isot edellä…