Seura, Tiedotteet

Ladut kiertävät komiasti BG:n kentällä

Sunnuntain Lumiriehaa silmällä pitäen tehdyt ladut ovat valmiit ja vapaasti nautittavissa 🙂

Ladut starttaavat 10. väylän (entinen 1.väylä) avauspaikan vierestä. Väylän loppupäässä latu haarautuu vasemmalle. Vasemmalle haarautuva reitti palaa takaisin klubialueelle 18.väylän vierustaa ja tarjoaa lyhyemmän vaihtoehdon esim. perheen pienimille. Matka noin 800 metriä.

Oikealle haarautuva reitti kiertää kauniin lenkin väylien 11, 12 ja 13 kautta leikaten 14 väylän ja sukeltaen metsän halki väylälle 15 ja sieltä uudelle puolelle 1 väylän reunamuotoja mukaillen klubialuetta kohti. Lopussa latu kiertää curlingjään vierestä ja saunarakennuksen takaa parkkialueelle. Pidemmän reitin pituus n. 2,5 km.

Laduilla voi hiihtää sekä perinteistä että luistella. Myös curlingjää näyttää tällä hetkellä lupaavalta. Pidetään peukkuja yöpakkasten ja aurinkoisen laskiaissunnuntain puolesta.