Tiedotteet

Vuoden ensimmäinen jäsenpostitus lähestyy

Postitamme tiedotteen ja jäsenmaksulomakkeen tammikuun toisella viikolla. Ilmoitathan meille osoitetietojen muutokset, että jäsenpostit ja mahdollisesti tilaamasi Golflehti löytävät oikeaan osoitteeseen.

Myös sählöpostiosoite kannattaa ilmoittaa saadaksesi tietoa Botnia Golfin tapahtumista, kampanjoista ja kuulumisista kauden aikana. Tiedot voi ilmoittaa BG:n toimistolle tai käydä itse muuttamassa Nexgolfiin omilla tunnuksilla kirjautuen.

Osakekampanjan voimassaoloaika on jatkettu 31.1.2011 asti. Asiasta tiedotetaan vielä jäsenkirjeessä. Kampanjahinta BG:n C-osakkeesta edullinen 1900 euroa sisältäen pelioikeuden kaudella 2011. Osakkeita meni loppuvuodesta mukavasti kaupaksi ja vielä on mahdollisuus tämän kuukauden ajan käyttää edullinen tarjous hyväksi. Lisätietoja klikkaamalla kuvaa alla.

Toimisto puh. 06-2324 663, sähköposti botniagolf(at)botniagolf.fi