Kilpailut, Seura

BG INTERNATIONAL TULOKSET

BG International,

tämän vuoden kohteeksi oli valittu Portugalin Vale De Lobo. Matkaan lähdettiin 21 henkilön voimin ja odotukset viikon reissusta olivat kaikilla korkealla ja pelaamista tuskin maltettiin odottaa sateisen syksyn jälkeen.

Vale De Lobon kentät Ocean ja Royal olivat mahtavassa kunnossa, väylät kiersivät loma-asuntojen keskellä ja poikkesivat välillä merenrannan mahtaviin maisemiin. Greenien nopeus yllätti suurimman osan pelaajista ja ensimmäisen päivän jälkeen harva kehui putanneensa hyvin.

Kilpailu pelattiin kolmipäiväisenä (54r) ja pelimuoto oli pistebogey hcp. Kilpailussa pelattiin Royal kaksi kertaa ja kerran Ocean kenttä. Ensimmäisenä päivänä pelattiin ns. aika-ajo, jolla ratkottiin lähtöjärjestys kilpailuun. Ensimmäisen kilpailupäivän päivän parhaasta tuloksesta vastasi Kalervo Kuikka, 29 pistettä. Toisena kilpailupäivänä tasaisen varmasti pelannut Jorma Vesala nousi johtoasemaan kilpailussa pelaten päivän parhaan tuloksen 31 pistettä.

Viimeinen kilpailupäivä pelattiin hieman tuulisemmassa kelissä. Jorma Vesala pelasi viimeisenkin päivän tasaisesti ja korjasi BG International kilpailun voiton selkeällä kolmen pisteen erolla seuraavaan. Päivän parhaasta tuloksesta vastasi jatkuvasti peliään parantanut Thomas Storås, 31 pistettä.

BG International TOP 5:

  1. Jorma Vesala
  2. Kari Lahtinen
  3. Joonas Nieminen
  4. Siru Ala-Panula
  5. Heikki Rantamäki

Matka oli kaikin puolin onnistunut ja säät suosivat pelaamista. Kaikki päivät olivat aurinkoisia ja lämpömittari nousi aina 26 asteen paikkeille. Kiitos kaikille mukana olijoille mukavasta matkasta ja ensi syksyn reissua jo suunnitellaan;)