Kilpailut

NAISTEN villahousugolf ke 29.9.

Hei innokkaat BG:n naisgolffarit,

Yritetäänpä uudestaan. Vielä ei ole aika heittää mailoja varaston nurkkaan, vaan nyt kokeilemme vielä yhtä golfin pelimuotoa….SKINIÄ keskiviikkona 29.9.2010 klo 17:30 alkaen Botnia Golfin kentällä. Pelimaksu perinteinen 3 euroa per nainen.

Pelaamme skiniä seuraavasti:

Kahden pelaajan kesken lyöntipelinä (siis ilman tasoituksia) kunkin reiän voitosta.

Pelaamme 9 reikää ja pyrimme tekemään tasoituksellisesti tasavertaiset peliparit.

Jokainen reikä on 0,20 euron arvoinen ja sen saa parin pelaajasta se, joka selvittää reiän pienimmällä lyöntimäärällä. Eli jos pelaajaparista toinen lyö ykkösväylällä 4 lyöntiä ja toinen 5 lyöntiä, hävinnyt maksaa voittajalle tästä reiästä 0,20 euroa.

Jos pelaajat tekevät saman tuloksen, summaa ei anneta, vaan se siirtyy jaettavaksi seuraavalle reiälle. Eli jos ykkösväylällä peliparin molemmat pelaajat tekevät 7 lyöntiä, kumpikaan ei saa 0,20 euroa, vaan kakkosväylällä voittopottina on 0,40 euroa. Eli jaettava voittosumma tuplaantuu.

Illan jälkeen palkintaan tuotepalkinnoin pelaajia mitä erilaisimmista syistä mm. paras nettotuotoksen tehnyt pelaaja (sen lisäksi että hän saattaa voittaa maksimissaan 1,80 euroa pelipariltaan) tai parhaat villahousut.

Mikäli sää on sateinen, järjestän klubilla golfsääntövisailun.

TERVETULOA !

Johanna P.
gsm 050 – 518 5138