BG:n seniorit voittoon seuraottelussa EPG:tä vastaan

Perinteinen senioreitten seuraottelu BG-EPG-KuGo pelattiin Botnia Golfin kentällä perjantaina 6.8.2010, pelimuoto 18 reikää pistebogey hcp. Joukkueiden tuloksiin laskettiin 7 parasta mies- ja 3 parasta naistulosta. Kisaan osallistui n.60 senioria Kauhajoelta ja Seinäjoelta, Kuortane ei saanut kokoon joukkuetta.

BG:n 6 pisteen voiton takeena oli hyvin pelannut naisjoukkue, Kohtanen, Saarikoski ja Kulmala, jotka ottivat 11 pisteen voiton EPG:n naisista. Tällöin BG:n miehille jäi varaa hävitä 5 pistettä vierailijoille. Miehistä parhaiten pelasivat EPG:n Hannu Inna ja kotiseuran Olavi Toivakka 37 pistettä.

Kauhajoen voitto oli toinen neljästä pelatusta ottelusta. Molemmat voitot ovat tulleet kotikentällä. Yhteistulos kisassa oli BG 335 ja EPG 329 pistettä. Henkilökohtaiset tulokset löytyvät kilpailukalenterista.

Vastaa