Kilpailut, Kilpailutoimikunta, Tiedotteet

Viikon tapahtumia ja poikkeuksia aikatauluissa

Botnia Golfissa kisataan jälleen tällä viikolla monella rintamalla.

Tiistaina 15.6. pelataan lady-juniori joukkuein naisten illassa 9-reiän kisa klo 18:00 alkaen. Kilpailumaksu 3 euroa / lady, juniorit ilmaiseksi.

Keskiviikkona 16.6. on vuorossa Pohjanmaan Kansallisen Senioripiirin Golfkisa. Kilpailu pelataan yhteislähtönä ja kenttä on kisan takia suljettuna klo 7:30 – 12:30 välisen ajan. Kenttä avautuu 10. väylältä pelattavaksi klo 12:40 lähtien. Lounas on tarjolla keskiviikkona poikkeuksellisesti klo 14:00 alkaen.

Torstaina 17.6. pelataan senioreiden viikkokisassa 9r pb hcp, osallistumismaksu 5 euroa / kilpailija.

Perjantaina 18.6. kentällä ottavat mittaa toisistaan BG ja EPG seuraottelun muodossa. Kenttä suljetaan klo 14:00 ja kilpailupäivänä ei ole tarjolla normaalia lounasta.

Lauantaina 19.6. klo 10 lähtien kisataan junioreille suunnatussa PUMA Junior Openissa. Kilpailumaksu edullinen 10 euroa / juniori. Tiedossa on hyvää peliseuraa ja upeat urheiluaiheiset palkinnot a`la PUMA! Sarjoja löytyy niin aloittelijoille kuin enemmän kisanneillekin.

Sunnuntaina 20.6. pelataan golfliiton SGL Trophy 2h greensome. Kisassa toisen joukkueen jäsenistä tulee olla BG:n jäsen. Kilpailun voittaja joukkue/voittajat pääsee jatkoon Aulangolla 4.9. pelattavaan jatkokarsintaan. Finaalit pelataan St Andrewsissa 8.-11.10. Kilpailumaksu poikkeuksellisesti 20 euroa / kausipelioikeudellinen ja 30 euroa muut kisaajat. Juniorit (18v tai alle) 15 euroa.