Kilpailutoimikunta

Aukaasu Scramble 22.5. draivaa käyntiin kisakauden Botnia Golfissa!

Lauantaina 22.5. käydään 3-hengen rentomielinen joukkuekisa Aukaasu Scramble. Kauden avaus pelataan Texas Scramblena*. Lähdöt klo 10:00 alkaen. Kilpailukutsu löytyy alla olevasta linkistä. Kerää joukkue ja ilmoittaudu mukaan!

Lauantaina polkaistaan käyntiin myös pro shopin avajaisviikko hyvien tarjousten kera. Tarjolla mm. Srixonin WR driveri hintaan 99 ? (sh. 250 euroa) sekä saman sarjan spooni (puu 3) 69 ?:lla (sh. 179 ?). Myös pallopaketteja edulliseen hintaan. Tervetuloa tutustumaan!

*Texas Scramble (3h)
Kaikki pelaajat lyövät tiiltä avauksen, jonka jälkeen joukkue valitsee mielestään parhaimmassa paikassa olevan pallon. Pallon paikka merkitään. Pelaaja, jonka pallo valitaan, jättää seuraavan lyönnin väliin. Sen jälkeen joukkueen kaksi muuta jäsentä droppaavat pallonsa ja lyövät jatkolyönnin. Droppi tehdään enintään yhden mailanmitan päähän merkitystä paikasta, ei kuitenkaan raffista väylälle. Kukin joukkueensa jäsen pelaa omaa palloaan. Peli jatkuu samalla tavalla eli kahdesta lyödystä parempi valitaan ja huilannut sekä ei valitun pallon lyönyt droppaavat ja lyövät. Viheriöllä pallot asetetaan. Hiekkaesteissä pallojen asema palautetaan samaksi kuin valitun pallon asema, esim. jos valittu pallo on jalanjäljessä kaikki lyövät pallonsa jalanjäljestä.