Yleinen

Tervetuloa osallistumaan simulaattorikisaan!

Lumien huvetessa hyvää vauhtia kentällä ja rangella, nyt on oiva tilaisuus käydä pelaamassa simulaattorikisaa keskustassa Krouvissa sijaitsevassa simulaattorissa.

Simulaattorikisa käydään 2-hengen joukkuekilpailuna puolikkain tasoituksin (joukkueen yhteenlasketusta tasoituksesta neljäsosa). Pelimuoto on mukailtu greensome ja pelataan lyöntipelinä. Pelaajat lyövät palloa vuorotellen. Toinen avaa parilliset ja toinen parittomat väylät. Olisi suositeltavaa, että kerralla on pelaamassa kaksi joukkuetta, jotka merkkaavat toistensa tulokset. Jos tämä ei onnistu, yksittäisen ulkopuolisen merkkarin käyttö sopii myös.

Kilpailussa tasatuloksissa ratkaisee alempi tasoitus. Mitalisijat pelataan reikäpeleinä toukokuun alussa: alkukilpailun 1. ja 2. kamppailevat kullasta ja 3. ja 4. pronssista. Myös paras naisjäseninen joukkue palkitaan (1 tai 2 naista joukkueessa mukana). Kentäksi on valittu Pebble Beach.