Jäsentiedote 1/2010

Uusi kausi – uudet kujeet

Uusi toiminnanjohtaja esittäytyy

Arvoisat Botnia Golfin jäsenet,
Olen 35-vuotias Vaasan yliopistossa kauppatieteitä opiskellut aktiivinen liikkuja. Olen lähtöisin Etelä-Pohjanmaalta, mutta viimeiset 15 vuotta olen asunut eri puolilla Suomea. Liikkumisen halu vei opintojen loppupuolella Lappiin upeiden harrastusmah- dollisuuksien ja matkailutyön pariin. Toimin neljä vuotta hotelleissa Levillä ja Ylläksellä myynti- ja markkinointitehtävissä. Lapin kokemusten jälkeen palasin ”etelään” ja olin halukas jatkamaan töitä vapaa-ajan palveluiden parissa. Joulukuussa 2006 aloitin Jyväs-Golfissa toiminnanjohtajana. Keski-Suomen liikunnallisessa pääkaupungissa golftoiminnanjohtajana toimiminen oli arvokas kokemus sekä hieno oppikoulu seura- johtamisen ja lajituntemuksen saloihin.

Haikeiden Keski-Suomen hyvästien jälkeen on aika paluun kotiseudulle ja edessä uusien haasteiden vastaanottaminen Kauhajoel- la Botnia Golfin toiminnanjohtajana.

Botnia Golf on nuoren aikuisiän saavuttanut, hyväkuntoinen golfseura. Kaudella 2009 seura vietti 20-vuotisjuhliaan ja juhlavuoden kunniaksi valmistunut uusi klubi toivotti tervetulleeksi ennätysmäärän pelaajia golfaamaan Kauhajoelle. Uuden klubirakennuksen vetovoima on jatkunut ilahduttavasti myös golfsesongin ulkopuo- lella. Talven aikana klubilla on vietetty useita hienoja perhe- ja yritystilaisuuksia. Jos olet suunnittelemassa tilaisuutta 10 – 130 hengelle, suosittelen pyytämään tarjousta myös Botnia Golfista!

Golfin aktiiviharrastajana näen merkityksellisenä Botnia Golfin roolin vapaa-ajan palveluita tuottavana, viihtyisänä golfkeskuksena sekä lajin parissa tavoitteellisesti kilpailevien urheilijoiden kasvattajaseurana. Seuran tulevaisuuden kannalta on tär- keää kentän hyvän pelattavuuden ja alueen viihtyisyyden lisäksi kehittää jäsenpal- veluita ja tapahtumia, laajentaa harrastajapohjaa sekä mahdollistaa pelitaitojen kehittäminen niin harraste- kuin kilpapelaajillekin. Botnia Golfissa on tehty vuosien varrella kehitystyötä määrätietoisesti ja tulosta on syntynyt. Olen sitoutunut jatkamaan seuran kehittämistä hallituksen, tulevien työkavereiden ja seuran jäsenten kanssa yhdessä eteenpäin. Seuraava keskeinen projekti seurassa on strategiatyön käynnistäminen helmikuussa. Jos haluat antaa panoksesi Botnia Golfin kehittämiseen, ideoita, ajatuksia ja palautetta voi laittaa suoraan sähköpostilla osoitteeseen tuija.laitakari@botniagolf.fi.

Nautinnollista talven jatkoa ja nähdään klubilla viimeistään kauden alkaessa!

Tuija Laitakari toiminnanjohtaja

http://botniagolf.fi/images/BotniaGolf_tiedote_1_2010.pdf

Vastaa